SERVICII SPAȚII VERZI

OFERIM DE INTRETINERE SI AMENAJAREA SPATIILOR VERZI

Pe lângă serviciile de proiectarea şi executare a designului peisagistic de grădini şi curţi, compania OL mai oferă un complex de servicii care se referă la îngrijirea acestor spaţii verzi sau a unor elemente concrete din grădina Dvs. Aici putem vorbi de servicii de întreţinere constantă, sezonieră sau ocazională a grădinilor care includ îngrijirea şi prelucrarea arborilor şi arbuștilor ornamentali, protejarea lor de paraziţi şi boli, tăierea sanitară a copacilor şi arborilor, întreţinerea şi tratarea florilor din aranjamentelor florale utilizate în decorul peisagistic al grădinii.

Un alt element important este îngrijirea gazonului şi a zonelor de pavaj. Gazonul pentru a putea păstra aspectul iniţial are nevoie de a fi tuns, irigat şi îmbogățit cu îngrășăminte, lucru care trebuie efectuat cel puţin de câteva ori pe an. Îngrijirea şi întreţinerea altor elemente de arhitectură peisagistică se face în conformitate cu normele contractului şi în dependenţă de tipul şi elementele care alcătuiesc grădina. Multe lucrări de întreţinere complexă pot fi făcute de însăşi clienții, stăpânii grădinilor sau a spaţiilor verzi, în timp ce altele au nevoie de servicii profesioniste, pe care specialiştii companiei noastre le pot oferi în orice moment.

Amenajarea unui spațiu verde fie în zonele rezidențiale sau comerciale presupune mai multe aspecte.
Primul aspect ar fi disponibilitatea beneficiarului de a contracta o companie sau o persoană dedicată pentru a putea întreține corect spațiul verde.
Al doilea aspect ar fi stilul în care urmează a fi amenajat spațiul verde și ajustarea acestuia la imobilul sau spațiul beneficiarului.
Nu în ultimul rând, ar trebui să vorbim și despre bugetul planificat pentru aceste lucrări.
Curățarea frunzelor uscate. Primul lucru pe care orice grădinar ar trebui să-l facă toamna în grădină este să curețe pământul de frunzele uscate, să elimine plantele care s-au trecut și să adune resturile vegetale pentru a le arunca la gunoi. Dacă îți dorești, poți face compost din plantele uscate, dar trebuie să te asiguri că resturile provin de la plante sănătoase care nu au avut boli sau dăunători. De asemenea, acum poți elimina plantele care nu îți mai plac și nu le mai vrei anul viitor.
Mai Multe detalii

Pentru a avea o comunicare cat mai constructivă cu beneficiarii, compania noastră consideră necesară parcurgerea următoarelor etape:

* Vizita specialistului nostru la fața locului însoțită de colectarea preferințelor beneficiarului și a dimensiunilor terenului ce urmează a fi amenajat.
* Elaborarea schiței de proiect pentru amenajarea spațiului verde, însoțită de devizul de lucrări.
* Stabilirea etapelor de executare a lucrărilor și demararea procesului de executare a acestora.
* Finalizarea lucrărilor și predarea proiectului către beneficiar sau acesta poate solicita serviciile de întreținere a spațiului verde.

SOLUȚII AGRICOLE LA CHEIE

Sisteme si accesorii pentru sere si solarii productive

GALERIE

FOTO VIDEO LUCRARILOR NOASTRE