Beneficiarii acestora tipuri de ABONAMENTE pot fi:

PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE cu

Apartamente (cu subsoluri) – Case la sol ( cu ograzi, garaje) – Terase ( cu Spatii verzi) – -Spatii Comerciale – Spatii Industriale – Spatii Nelocative – Oficii – Terase, Gradini (cu Spatii verzi)

BENEFICII

 • Intretinerea si Inspectarea periodica a proprietatiilor.
 • Suportul tehnic 24/24, poate fi apelat direct de locuitori, lucratori sau trecatori observind avarie sau necesitatea de a interveni (Accesibilitatea NON STOP).
 • Toate aceste activități se desfășoară cu utilaje speciale și cu un personal bine instruit care: Organizează, Elaborează, Întocmeşte, Gestionează, Planifică, Implimentează, Stabileşte, Participă, Verifică, Predă, si Colaborează cu toate Structurile de STAT.
 • Activarea a unui abonament OL , fiind echipajul doctOL 24/7 ce are ca Obiectiv fundamental cu activități ce vizează eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență cu SUPPORT TEHNIC NON STOP (GRUPA DE INTERVENTIE doctOL), care activează în beneficiul abonatilor , in vederea asigurării unei reacții imediate, uniforme și unitare pentru soluționarea problemei aparute in conditii tehnice şi ajută la/cu corectare, îmbunătățire, îndreptare, modificare, perfecționare, rectificare, refacere, remaniere, remediere, reparare de urgenta!
 • Știind cât de important este timpul, cu ajutorul aplicatiei OL, Viber, WhatsApp, Telegram, oferind informatii utile (Poza, Video, Info) poți comanda foarte simplu piesa de schimb in cazuri urgente, ca sa venim in intimpinare, pentru a evita avariile sau defecțiunile in mod rapid.
 • La abonare OLurmează : a fi luat la evidenţă 24/7 cu intervenţie rapide pentru prevenire, protecţie, verificari, revizie, suport a spatiilor locative si nelocative.
 • Abonamentele OL pentru : apartamente, case la sol, spatii comerciale, sau terenuri) ofera : INTRETINERE / GESTIONARE / DESERVIRE / ADMINISTRARE / INLOCUIRE cu acces  24/24, fara taxe de deplasare, fara taxe de investigare, fara taxe de achizitie logistica, fara taxe de livrare, fara taxe de consultare, fara taxe de devizii, inspectii, evaluari, consultatii, solutii, propuneri, descrieri sau altele ascunse. (Ne-am angajat să vă protejăm)
 • Dupa abonare ti se ofera Specialistii tai Personali in: REPARATII / CONSTRUIRE / LUCRARI / SERVICII.
 • LA abonare OL utilizatorilor(clienti), i se ofera Specialistii Personali (OL MEN), atunci cind este nevoie in executarea altor sarcini de servicii, lucrari, constructii, instalari sau reparatii private, (altele, adaugatoare la abonament), insotite de garantia serviciilor, grantaia materialelor, asigurarea lucrarii, care pot fi găsite pe platforma www.OL.md, la care se vor executa cu – 10% din pretul total, si fiind calculate fara taxe de deplasare, fara taxe de investigare, fara taxe de achizitie logistica, fara taxe de livrare, fara taxe de consultare, fara taxe de devizii, inspectii, evaluari, consultatii, solutii, propuneri, descrieri sau altele ascunse.
 • Un alt fapt important este că nu trebuie să angajați un angajat pentru o poziție sau alta sau să căutați un specialist pentru o perioadă, cu OL veți avea toți specialiștii AICI și ACUM, ce pote fi usor accesat si rapid de solicitat prin aplicatia OL MEN destinate (android, iOS, windows…).
 • Pornind de la aceste tipuri de abonamente putem realiza abonamente personalizate, în funcție de cerințele dvs. colaborari in vederea coordonarii proceselor de lucru.
 • Tarifele percepute pot fi diferite de la un caz la altul, cu preturi monitorizate de stat.
 • Servicii valabile atât pentru persoanele fizice cât și juridice.
 • Achitarea serviicilor poate fi efectuată cash/ transfer bancar/ card/ în rate.

Urmați-ne!

Urmărește Video Gallery

Urmărește Știrii și Noutăți

Urmărește Foto Gallery